Stil Ljepota

Lude 70-te

Najseksi manekenka na svijetu ponovno iznenadila promjenom imidža: 'Izgledaš kao ruska špijunka!'

Lude 70-te

Emily Ratajkowski svoj status "najseksi manekenke na svijetu" redovito opravdava provokativnim fotografijama na Instagramu, ali uz to ima i nevjerojatnu sposobnost nagovještavanja trendova. Što ona odluči "lasirati", u kratkome roku postane hit: od popularnog "kockastog" uzorka, "oversized" odijela do sjajila za usne - svi hoće to što ona ima i pokazuje.

Zato nas neće iznenaditi ako uskoro na ulicama primijetimo poveći broj šiški. Istina, dolazi ljeto, pa nije baš najzgodnije imati višak kose na ionako znojnom čelu, ali trendovi su trendovi.
 

 

Côte d’Azur

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


A Emily je osvanula povodom snimanja za jedan američki časopis u izdanju "seksi ruske špijunke" kako su njeni pratitelji komentirali. U laganom srebrnkastom topiću i "poslovnim" hlačama, predstavila je i frizuru koja je bila naročito  popularna 70-ih: dugi bob s gustim šiškama.

Emily ovaj novi imidž, naravno, savršeno pristaje, no svima koji se odvaže na ovu frizuru savjetovali bismo da ipak probaju kako će im stajati. Pomoću perike ili jedne od mnogobrojnih aplikacija za uređivanje fotografija, svejedno, ali "baciti" se u ovakvu promjenu stvarno nije preporučljivo učiniti naglavačke.
 

 

Honestly, just love a bang

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naslovnica Ljepota