Stil Ljepota

Zgodne skroz

Svi pričaju o zanosnoj Georgini, ali na tribinama su sinoć bile i neke Hrvatice ljepotice: pogledajte grupnu fotografiju djevojaka u žaru navijanja

Zgodne skroz

Sinoć je u Ukrajini odigrano finale Lige prvaka, a danas svi pričaju o nekoliko stvari vezanih uz 'spektakl'. Realovoj pobjedi, dakako, o dva nespretna gola koje je primio Liverpoolov golman i o euforičnoj Ronaldovoj Georgini.

Kada je utakmica službeno završila, u isto vrijeme sa zviždukom, na teren je istrčala djevojka Cristiana Ronalda, zanosna manekenka Georgina Rodriguez i ostavila ekipu na tribinama 'paf'.

Djevojka stvarno izgleda sjajno; prije samo nekoliko mjeseci rodila je sinčića, a već djeluje kao da je ovaj tren sišla s piste. Dirljivi poljubac s odabranikom prenijeli su svi svjetski mediji, a danas pjevaju hvalospjeve figuri Ronaldove drage.

Kako ostale cure ne bi pale u drugi plan, barem kod nas, spomenut ćemo i dvije ljepotice Hrvatice koje su sinoć također bile na tribinama i bodrile svoje muževe. Prelijepa Izabel Andrijanić i Vanja Modrić fotografirale su se s ostatkom Realovih cura, a grupna fotka oduševila je pratitelje i više od same utakmice koja i nije baš donijela neki trenutak za pamćenje.

Realove cure u zanosu navijanja, vidljivo ozarene, i inače slove za jedne od najljepših WAGS-ica, a sinoć su bile u posebnom elementu.
 

 

 

Naslovnica Ljepota