Stil Ljepota

SVI SU JE ODMJERILI

'Vrlo lijepo građeno tijelo za ženu vaše dobi!': poznata Hrvatica slikala se u bikiniju ispod dubrovačkih zidina, te poručila kako 'nema hapšenja' 

SVI SU JE ODMJERILI

"Pozdrav iz Dubrovnika! Kažu nema hapšenja na stijenama, jer tu je najstarija plaža na Jadranu, Dubrovačke republike! Skoči sa stijene i zaželi želju, ili samo skoči! Pod Dubrovnik priznajem samo Stari grad, tu spavam, kupam se, sunčam i živim bajku..." - obznanila je Snježana Mehun, ponosno zakačivši uz objavu svoju prvu ovosezonsku fotografiju u kupaćem kostimu, koja nije mogla proći "lišo".

Poznata poduzetnica, koja je u Dubrovnik stigla u ulozi modne kreatorice, minulih je dana, naime, iz Grada objavila više fotografija. No tek je ova na kojoj se svukla u plažnu opravicu polučila željeni efekt i utržila mnogo lajkova i izraza divljenja.

"Boginja na moru", "Davno sam ja rekao da si Ti Snježo Riba i pol", "Super tijelo, pravi komad:)", "Odlična stražnjica!" - pohvalile su Mehun u jednakom omjeru i muškarci i žene.

"Vrlo lijepo građeno tijelo za ženu vaše dobi" - poentirala je jedna od njih.

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on


Pratitelji su biranim riječima, no s definitivnomanje žara, popratili i druge dubrovačke objave Snježane Mehun, skenuvši joj tek pažnju na model sandala koji, kako je istakla pomna pratiteljica, "baš i ne laskaju nogama".

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on


 

 

 

Naslovnica Ljepota