Stil Ljepota

UVIJEK 'PIC PIC'

Premda je sa sijedom kosom bio markantan, Stipe Pletikosa 'udario' je novi ton na pramenove: sviđa li vam se novo izdanje legendarnog vratara?!

UVIJEK 'PIC PIC'

Među poznatim Hrvatima na kojima se većini baš sviđala prosijeda kosa i brada (uz Slavena Bilića i Gorana Ivaniševića, moramo napomenuti) apsolutno je i obožavani splitski vratar Stipe Pletikosa.

Legendarni Plete, baš kao i dvojica već spomenutih Splićana, naprosto je od onih muškaraca kojima godine ustvari laskaju i koji što je stariji izgleda markantnije i muževnije.

I taman što smo svi u posljednje dvije godine "na sva slova" hvalili Pletikosinu frizuru, proslavljeni golman odlučio se na promjenu, pa je tonirao kosu u, sad također popularnu, topliju "zlatniju" nijansu.
Otkrili su to HTV-ovi reflektori na današnjem predstavljanju projekta izvještavanja sa SP-a u nogometu, na kojem se "žućkasti" Plete doimao kao "škotska verzija sebe".

Odabrana nijansa nije zasigurno ni "falivena", niti je ispala slučajno, topliji tonovi preljeva poželjniji su već neko vrijeme od sivih, izbjeljenih. Stipe Pletikosa, uostalom, često pokaže modnu osviještenost.

Je li vas se dojmila i u ovom izdanju?

 
Naslovnica Ljepota