Stil Ljepota

'Falile se Kaštelanke...'

Dvije zanosne plavuše iz Splita, jedna iz Lukšića: borba za titulu Miss Universe bit će žestoka, a ove cure su nam posebno zapele za oko

'Falile se Kaštelanke...'

Kako često volimo reći da su Hrvatice, a naročito Dalmatinke, među najljepšim ženama u Europi, pa i na svijetu, svake godine dođe vrijeme u kojemu se to može i slikovito dočarati.

Da ne ostane sve na praznim riječima, postoje raznorazni izbori za Miss, a onaj najpopularniji zasigurno je izbor za Miss Universe. Ne postoji viša kategorija od 'ljepotice svemira', zar ne?

Djevojke iz Splita, Knina, Solina, Segeta, Knina i Kaštela bore se za prestižnu titulu 'Miss Universe' Hrvatske: pogledajte fotografije svih finalistica

A Hrvatice su uvjerene, iz godine u godinu, da će upravo one ponijeti titulu kući. Prijavilo se ove godine 20 djevojaka, svaka ljepša od prethodne, iz svih krajeva Lijepe naše. Na izboru, koji će se održati 21. travnja, natjecat će se za krunu koja im krči put do željene, 'svemirske' titule.

Kako danas imamo na raspolaganju mnogo više od imena natjecateljica, zavirili smo i na njihove profile na društvenim mrežama. Posebno su nam za oko zapele tri kandidatkinje, sve - Dalmatinke.

Pjesma 'Falile se Kaštelanke...' sasvim prigodno zvuči u ovoj situaciji, budući da se za titulu bore dvije zanosne Splićanke i jedna Kaštelanka, iz Lukšića, a za sve bismo tri mogle reći da spadaju u istu kategoriju, fatalnih plavuša.

Anastazia Roščić ima 22 godine, a Splićankin profil na Instagramu kaže kako je 'njeno srce stvoreno za putovanja'. Fotografije to potvrđuju, pa je Ane pošteno nakrcala profil fotkama iz Indonezije, Švicarske i Dominikanske Republike, a 'počasti' pratitelje i kojim seksi selfijem.

 

endless summer 🏝❤️🇮🇩 .. #baliholiday #summerchild 2018🏝

A post shared by Anastazia Roscic (@a.roscic) on


Parira joj, u svakome pogledu, prelijepa Vedrana Botić, također Splićanka i zaljubljenica u fitness. Očito je to iz svake njene fotografije, jer po stasu i mišićima ova 24-godišnja plavuša podsjeća više na modela 80-ih, nego klasičnu 'Instagramušu'. Visoko izrezane gaćice i izrezane majice koje otkrivaju bujne grudi njena su glavna inspracija, a njeni je pratitelji naprosto obožavaju zbog toga.
 

 

😊😊😊

A post shared by vekive (@vekive) on

Vedrana voli i životinje, ima psića akitu, a zaljubljenica je, naravno, i u more. 

Da ne bi sve stalo na Splićankama, potrudila se i jedna plavuša iz Kaštela, Ivona Knaus. Studentica na splitskome FESB-u, ova je 20-godišnjakinja i zaljubljenica u make-up, kojega navodi kao svoju 'ovisnost'. 

 

 

Esta noche tú te enamoras 😉

A post shared by MONA🎀 (@ivonak97) on

Naslovnica Ljepota