Stil Ljepota

GODINE PROMJENA

'Sad si premršava!': kad je Marijana Batinić otkrila da joj je dugo trebalo da skine 15 kilograma, mnogi nisu vjerovali, evo podsjetnika na brojne faze njene preobrazbe

GODINE PROMJENA

Marijana Batinić oduvijek je bila preslatka. Sve i da je radila kakve intervencije na licu, zasigurno njima nije bitnije promijenila fizionomiju, čemu svjedoče brojne fotografije s početaka njezine karijere, još od prije 20-ak godina.

No da je jedno od najomiljenijih lica s malih ekrana, koju pratitelji intenzivno obasipaju komplimentima zbog izgleda i pozitivne energije, posljednjih godina znatno smršavjela, činjenica je.

Sama je ovih dana ocijenila da je dugo godina imala višak od 15-ak kilograma, ali da nije imala problem s tim.

Marijana Batinić otkrila kako je riješila vlastitu borbu s kilogramima: Imala sam 15 kila viška, pred drugima sam se pravila da sam na dijeti... Ljudi su nemilosrdni!

"Nisam imala komplekse, ali uvijek sam se pravila da sam na dijeti. U biti, stalno sam pazila što jedem, a stalno sam jela.  Kad sam se razbolila, kilogrami su otišli sami od sebe" - ispričala je za Gloriju splitska voditeljica, koja je očito odlučila iskoristiti "stečenu prednost" i zadržati manju kilažu."Sklona sam debljanju, gurman sam veliki i nikad se ne bih odrekla nečega na tanjuru, ali kad pretjeram, onda sljedećih nekoliko dana pripazim..." - otkrila je Mare tajnu svoje vitkosti. Za neke gledatelje i prevelike.

Uz fotografiju koju je danas objavila na Instagramu, stigao je i komentar: "Živi ukras paše, pa ne trebaju lampice. Baš je lijepi komplet. Treba samo par kilograma...".

 


A koje je sve faze i preobrazbe Marijana Batinić prošla otkad je znamo pred kamerama, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

 

 

Naslovnica Ljepota