Stil Ljepota

'Prenesi nam svoju mudrost'

'Radim na trbušnjacima': Sandra Perković otvorila sezonu treninga, a otkrila je i zlatno pravilo kojim se pritom vodi

'Prenesi nam svoju mudrost'

'Vrijeme je da oblikujem trbušnjake', napisala je Sandra Perković u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. Mnogi su se pritom zapitali o čemu to ona priča, budući da i na ovoj fotografiji djeluju poprilično oblikovano.

 

Time to sculpt my ABS 😬☑️ #TeamSP #NikeGirl #NoExcuses #Abs #SixPack #DiscusThrow #Berlin2018

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Iako su njeni mišići ponešto opali u odnosu na izdanje od prije nekoliko godina, tu nema pogovora, Perković još uvijek izgleda poprilično utegnuto i oblikovanije od većine žena. A sigurni smo da bi se i mnogi muškarci sakrili pored trbušnjaka kakvima se može pohvaliti naša najpoznatija sportašica.

Za novu sportsku sezonu i Europsko prvenstvo u Berlinu 2018. već se prije nekoliko dana počela vrijedno spremati u teretani, pa je pratitelje razveselila i objavama zahtjevnih vježbi kojima oblikuje svoje tijelo. 

'Šta si fleksibilna!', komentirali su oduševljeno pratitelji, dok su drugi molili pomoć: 'Prenesi nam malo te svoje mudrosti!'

'Treniraj jako, ostani pozitivan i budi se rano ujutro', formula je koja garantira uspjeh, barem ako je vjerovati Sandri. Svoje treninge, naime, odrađuje najranije što može, pa joj to daje energiju za dan. Zlatnoga se pravila nikada ne odriče, a uvjerena je da joj upravo jutarnje vježbe donose toliki uspjeh u natjecanjima.

Naslovnica Ljepota