Stil Ljepota

Neki će vas i nasmijati...

Ekstenzije za dlake u nosu i vijugave obrve: ovo su najbizarniji beauty trendovi na društvenim mrežama

Neki će vas i nasmijati...

Koliko god današnji makeup trendovi bili ekstravagantni, u zadnje vrijeme primjećujemo pojavu onih koji se ipak nalaze na samoj granici bizarnosti.

Toliko upečatljivi i komplicirani da postaju 'nenošljivi', ovi 'beauty' trendovi zaživjeli su na Instagramu, ali nadamo se da uskoro neće preplaviti ulice. Čisto iz praktičnih razloga, naravno, jer sama instalacija začudnih dodataka oduzimala bi ujutro previše vremena.

No, moramo priznati i da su nas neki od njih nasmijali...

1. Vijugave obrve

Trend koji vaše obrve pretvara u minijaturne zmijice teški je hit na Instagramu. I ne, ne radi se o čupanju obrva u tome obliku, već o ispirućem ljepilu koje služi kao oblikujući alat. Svakako, ne izgleda najatraktivnije.


2. Vijugave usne

Iritantna pojava koja je uslijedila nakon što su iste takve obrve postale hit, vijugave usne počele su kao efekt na Snapchatu, a nastavile se pomoću olovaka za usne u raznim nijansama.


3. Ekstenzije za dlake u nosu

Možda najbizarniji beauty trend uopće, ekstenzije za dlake u nosu nalikuju umjetnim trepavicama, ali, pogađate, umeću se u nos.

 

4. Obrnuta crta tušem za oči

Ovo bi se čak moglo i izvesti, iako konačan rezultat, ponovno, nije pretjerano atraktivan. Daje začuđujuć izgled licu i jednostavno je zbunjujuć.

 

Reversed I really felt like doing this again so I added some little things to it. Eyes: - @anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills_romania Modern Renaissance Burnt Orange and Cyprus Umber and Subculture Roxy and Rowdy - @eyeko Black Magic Liquid Eyeliner - @bourjoisparis Liner Pinceau - @eyeko Lash Alert Mascara - @barrymcosmetics Fine Glitter Dust 15 Brows: - @anastasiabeverlyhills #browwiz Ebony ________________________ #anastasiabeverlyhills #abhbrows #abhsubculture #abhshadows #anastasiabrows #dipbrow #undiscovered_muas #itsmylookbook #100daysofmakeupchallenge #100daysofmakeup #muafollowtrain #underratedmuas #muasfeaturing #featureyourlooks #sigmabrushes #sigmabeauty #make_upft #muasfeaturing #morphebrushes #makeupforbarbies #beautyqueens #makeupgoals #shimycatsmua #glamspire #morphebabe #beautyqueens4ever #makeupfanatic1 #universodamaquiagem_oficial #hudabeauty #flawlesssdolls

A post shared by D A H L I A (@dahliacreates) on

 

5. 'Pomponi' na trepavicama

Želite li sami sebi otežati život, zalijepite pomponiće na trepavice. Kako i zašto je ovo postalo trend, nemamo pojma, ali cure su na društvenim mrežama apsolutno poludjele za njim. Navikli smo ih viđati na sandalama i odjeći, pa zašto nam ne bi onda blokirali i vid?


6. Obrve u obliku munje

Za hardcore fanove Harryja Pottera ili one kojima je jednostavno dosadno u životu, obrve u obliku munje izgledaju prilično štosno.

 

When I decide to be a #weirdo 😆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⚡️Details⚡️ @anastasiabeverlyhills dip brow "darkbrown" / gel eyeliner "jet" @morphebrushes 35b palette @fentybeauty "trophy wife" highlighter on my lid and ckeekbones @iikonn lashes "slay" (Code SHINYBEAUTIZ for 25%off at checkout 😍) @nyxcosmetics liquid lipstick "alien"⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ _____________________________________________ #katvond#universodamaquiagem_oficial#makyaj#nyxcosmetics#eyemakeup#dressyourface#makeupartist#makeuptutorial#abh#brian_champagne#anastasiabeverlyhills#hudabeauty#maquiagem#maryhadalittleglam#anastasiabrows#wakeupandmakeup#fentybeauty

A post shared by Zakia WAHBI (@shinybeautiz) on


7. 'Fidget spinneri' na noktima

Iritantne igračkice koje su nas izluđivale ovoga ljeta 'preselile' su se na nokte. Umjetni nokti s dodatkom minijaturnih vrtilica mogu vas od sada deseterostruko iritirati.

 

 

Naslovnica Ljepota