Stil Ljepota

make up natječaj

DM poziva: kreiraj pin-up look i osvoji školu šminkanja Saše Jokovića

make up natječaj
DM sve ljubitelje make-upa poziva da pokažu svoje visažističko umijeće i osvoje školu šminkanja Saše Jokovića.

Svi natjecatelji trebaju osmisliti originalni styling i make-upom kreirati svoju viziju pin-up looka, a žiri dm-a izabrat će četiri najbolja uratka u svakom od tri kruga.

Dobitnici svakog kruga dobit će priliku u finalnim natjecanjima, koja će se održati u Zagrebu, Osijeku i Splitu, na dvije zadane teme pokazati svoje visažističko umijeće  i izboriti  mjesto najboljeg dm visažista. Najbolji natjecatelj u finalnom natjecanju u svakom gradu osvojit će školu šminkanja Saše Jokovića.

Pravila nagradne igre:

1.Nagradna igra traje u razdoblju od 1. do 21.10.2013. i odvija se u tri kruga:

Prvi krug 1.-7.10. 2013. (za natjecanje koje će se održati 12.10. 2013. u Zagrebu, City Center One East)

Drugi krug 8.-14.10. 2013. (za natjecanje koje će se održati 19.10. 2013. u Osijeku, Portanova)

Treći krug 15.-21.10. 2013. (za natjecanje koje će se održati 26.10.2013. u Splitu, City Center One)

2. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je uploadati fotografiju sa svojim originalnim visažističkim uratkom na temu Pin-Up looka u aplikaciju Postani dm visažist i ispuniti formular s osobnim podacima.

3. Fotografija mora prikazivati uradak osobe koja je uplodala fotografiju, dok će sve fotografije koje su pronađene na Internetu ili na neki drugi način, a nisu originalne i u vlasništvu sudionika, biti isključene iz nagradne igre.

Svaka osoba ima pravo sudjelovanja samo sa jednom fotografijom.

4.Dobitnike će izabrati žiri dm-a.

5.Imena dobitnika bit će objavljena na Facebook stranici dm drogerie markta Hrvatska (9. listopada za prvi krug, 16. listopada za drugi krug i 23. listopada za treći krug natječaja).

6. U svakom krugu bit će izabrana četiri dobitnika i četiri rezervna dobitnika. Rezervni dobitnici će biti izabrani za slučaj ako originalni dobitnici odustanu od daljnjeg natjecanja.

Odustajanjem od daljnjeg natjecanja dobitnik gubi pravo na nagradu, a umjesto njega priliku za daljnje natjecanje i sve nagrade preuzima prvi rezervni dobitnik.

7. Četiri dobitnika u svakom krugu bit će pozvani na finalna natjecanja koja će se održati:

Prvi krug 12.10. Zagreb, City Center One East

Drugi krug 19.10. Osijek, Portanova

Treći krug 26.10. Split, City Center One

Na finalnom natjecanju biti će potrebno na dvije zadane teme pokazati svoje visažističko umijeće i izboriti mjesto najboljeg dm visažista. Najbolji natjecatelj u svakom gradu osvojit će školu šminkanja Saše Jokovića.

 

 

 
Naslovnica Ljepota