Sport Vodeni sportovi

sutra u 20:30

Jadran dočekuje Hannover: 'Na papiru su favoriti, ali to nama ništa ne znači'

sutra u 20:30

Vatepolisti Jadrana iz Splita u utorak s početkom u 20.30 sati na bazenu u Poljudu u četvrtom kolu LEN Lige prvaka dočekuju njemački WASPO Hannover.

Nakon tri kola Nijemci imaju dva remija, dva boda, dok je Jadran u dva navrata bio jako blizu, protiv Szolnokija u prvom i Mladosti u trećem kolu, ali i dalje u rubrici bodova ima nulu.

- Ivan Krapić i Željko Kovačić ne mogu igrati zbog ozljede, ostali su spremni - kazao nam je trener jadranaša Ivan Asić.

Kakva je momčad Hannover?

- Ima tu svega, miks hrvatskih, crnogorskih, njemačkih , španjolskih, nizozemskih igrača... Momčad je to koja je pokazala već par godina snagu u Ligi prvaka, osvojili su Prvenstvo Njemačke uvjerljivo pobijedivši Spandau. U tri kola imaju dva remija, izgubili su samo od Sport Managementa doma, odlična su ekipa, čeka nas teška i tvrda utakmica - rekao je Asić.

Zanimljivo je da je WASPO Hannover kao domaćin završnog turnira već siguran za Final 8.

- Da, oni su sigurni, ali nama to ne znači ništa. Puni so dobrih igrača, Giorgetti je stvarno vrhunski... Njihova se momčad gradi četiri - pet godina. Došli su sada u zenit, žele što bolji rezultat u Europi. Na papiru su favoriti, ali ne slave uvijek papirnati favoriti - zaključio je trener Jadrana.

Splićane čeka težak tjedan, u subotu su pobijedili Šabac u Regionalnoj ligi, sada igraju u Ligi prvaka, a vikend pred njima donosi četiri utakmice na turniru prvog kruga Kupa Hrvatske.

- Momčad je spremna to izdržati, samo da nas zaobiđu ozljede - kazao nam je Asić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi