StoryEditorOCM
Više od sporta‘svemir je ponosan‘

‘Tjeraš nas da vjerujemo u božićna čuda‘, nakon Davida Beckhama u donjem rublju, Victoria još jednom sve razveselila

Piše Sport SD
20. prosinca 2023. - 07:47

Modna dizajnerica Victoria Beckham redovito objavljuje fotografije svoje obitelji, ali nerijetko pokazuje koliko obožava svog supruga Davida. Nakon nedavno objavljene fotografije bivšeg nogometaša na kojoj u donjem rublju popravlja televizor, sada je obožavateljice "počastila" i s videom.

Niz je pozitivnih komentara na spomenutoj fotografiji poput: "Božićni poklon cijelom svijetu", "Svi smo zumirali", "Posh, volim to što nisi sebična. Mi te volimo", a ništa drugačije nije bilo ni nakon nove objave.

- Jutarnje vježbanje uz ovaj "Love Machine", napisala je uz video, a nije dugo trebalo da reagiraju brojne pripadnice ljepšeg spola.

"Vicotria, činiš puno za nas", "Victoria nas tjera da ponovno vjerujemo u božićna čuda", "Svemir je jako ponosan na tebe za sav tvoj doprinos čovječanstvu. Volimo te", samo su nek od niza oduševljenih obožavateljica.

Victoria i David Beckham su par koji se trudi na sve načine održati strast u braku, iako se mnogo puta pisalo o tome da imaju krizu. Međutim, oni su svojom srećom sve uspješno demantirali.

image
Chandan Khanna/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:00