StoryEditorOCM
Više od sportaana i helena

Splitske borkinje komentirale najveće strahove pa nasmijale našu novinarku: ‘Sve što trebaš uraditi, odradi usput!‘

Piše Sport SD
11. veljače 2024. - 13:08

Davno je već razbijen mit da ljepota i snaga ne idu ruku pod ruku, a čvrst dokaz za to su i najbolje prijateljice Helena Jurišić i Ana Bajić koje su ove godine bile nominirane u kategoriji najbolje sportašice za "Sportsko ime Dalmacije". Iako ovoga puta nisu ponijele tu prestižnu titulu, godina iza njih puna je trijumfa. Osim što su bliske prijateljice, one su i svjetske prvakinje koje su se sa Svjetskog prvenstva u Portugalu vratile sa zlatnim medaljama u kickboxingu. Bez njih nije prošlo ni Europsko prvenstvo u tajlandskom boksu zbog kojeg su potegnule do Turske, a među prtljagom na povratku opet su se našle i dvije medalje. 

Često zajedno i treniraju pa je sasvim jasno da smo ih i za razgovor s našom novinarkom uhvatili u društvu. Svi koji se bave borilačkim sportovima nama djeluju neustrašivo pa smo se odvažili izaći iz tog mindseta i upitali ih koji je njihov najveći strah. 

Ana je bila nešto brža pa je priznala kako se boji visine, a Heleni odgovor i nije bio na vrhu jeziku pa je šaljivo priznala kako joj strah izazivaju novinarski mikrofoni. 

image

Helena ne voli medijske istupe

Duje Klarić/Cropix

Bajić nije samo uspješna sportašica nego radi i kao odgajateljica u vrtiću što joj sigurno ne ostavlja puno vremena pa je na naše pitanje o najboljem savjetu kojega je ikad dobila odmah imala spreman odgovor. 

- Sve što trebaš uraditi, odrađuj usput!, poentirala je. 

image

Ana Bajić uz sport i česte treninge nema puno slobodnog vremena

 

Sasa Burić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:26