StoryEditorOCM
Više od sporta‘Zauvijek‘

Slavni nogometaš odveo djevojku do fontane želja, kada je bacila kovanicu uslijedio je totalni šok...

Piše Sport SD
1. studenog 2023. - 12:46

Nogometaš Rome Paulo Dybala sinoć je bio veća atrakcija od Fontane di Trevi pored koje je stajao. Naime, slavni nogometaš odlučio je kleknuti i zaprositi svoju dragu Orianu Sabatini s kojom je već nekoliko godina u vezi - piše Jutarnji list.

Oriana je već nekoliko puta javno govorila o tome kako čeka da je Paulo zaprosi i čak je počela sumnjati da se to još dugo neće dogoditi. Međutim, Dybala joj je ‘pomrsio planove‘ romantičnom gestom. Zanimljivo je da se nije odlučio za skupocjena prenemaganja već je to napravio poput ‘običnog dečka-smrtnika‘. Dybali su pomogli njegovi prijatelji Alvaro Morata i Leandro Paredes tako da su oni sa svojim boljim polovicama prvo otišli na večeru u jedan restoran u Rimu, a zatim se Argentinac bacio na koljeno.

Odlučio je kleknuti pokraj fontane želja, a nakon što je zaželio želju i bacio kovanicu, rekao je svojoj dragoj da napravi isto. Kad je ona bacila kovanicu u fontanu, Dybala je kleknuo i izvadio prsten, što je njegovu dragu poprilično šokiralo.

Mnogi su komentirali na društvenim mrežama da joj je ‘reakcija malo čudna‘, ali šokirana Oriana ipak je pristala udati se za njega te su se poljubili.

Jutros su se oboje oglasili na Instagramu i podijelili fotografiju zaručničkog prstena, a u opisu fotografije poručili su: ‘Zauvijek.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 21:26