StoryEditorOCM
Više od sportaotkriveni detalji

Neymar nije platio jamčevinu Alvesu! Brazilac koji je osuđen za silovanje, na slobodi je zahvaljujući poznatom mediju

Piše Sport SD
31. ožujka 2024. - 17:40

Dani Alves je izašao iz zatvora nakon 14 mjeseci. Platio je jamčevinu koja je iznosila više od milijun eura, a iako je u prvi mah bilo vijesti o tome kako je novac iz svog džepa platio Neymar, to nije istina.

Ispostavljeno je da je milijun eura položila jedna medijska kuća u zamjenu za ekskluzivni intervju s jednim od najtrofejnijih nogometaša na svijetu.

Podsjetimo, nekadašnji desni bek Barcelone, Seville, Juventusa i PSG-a je najprije osuđen za silovanje u noćnom klubu u Barceloni, a prema navodima španjolskih medija jedan od uglednih brazilskih magazina je platio kauciju. Samom Alvesu je trenutno onemogućeno da koristi svoj novac na računima, tako da je po svemu sudeći morao obećati ekskluzivni intervju u zamjenu za veliku financijsku injekciju.

- Magazin koji je jako poznat u Brazilu pravi sjajne članke o bitnim ljudima u toj zemlji, ali radi i na internacionalnom nivou pa su napravili to u zamjenu za intervju koji je vjerojatno već i napravljen - naglašava se u pisanju "Fieste" i "Mundo Deportiva".

Dani Alves i dalje ne smije napustiti Španjolsku, oduzete su mu putovnice Španjolske i Brazila i za sada je u svojoj kući u Barceloni gdje čeka dalje odluke suda.

image
Adria Puig/Anadolu Via Afp
image
Lluis Gene/Afp
image
Lluis Gene/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:57