StoryEditorOCM
Više od sportaedinov kompleks

Navijači napali Džeku i Pjanića jer su svoju djecu držali za ruke, Amra Džeko bijesna: Prestanite više osuđivati

Piše Sport SD
18. listopada 2023. - 10:38

U Zenici je to bio praznik nogometa. Sporta. Portugal je stigao s velikim Cristianom Ronaldom. Palila se atmosfera, ali su Zmajevi bili bez vatre. Duhovit je bio jedan od navijača s tribina u trenutku kada je Portugal protiv BiH vodio 5:0:

- Padaju, sad ih imate...

No, jedan je detalj mnoge razjario, a dogodio se prije početka utakmice. Dani Džeko i Edin Pjanić su dobili priliku sa svojim očevima izaći na teren. Bili su među oni sretnicima koji su s reprezentativcima za ruku izašli na travnjak prije intoniranja himni. Koliko su samo puta do sada Pjanić i Džeko vodili neku drugu dječicu za ruku, a sada su, eto, dobili priliku i sa svojim sinovima biti na travnjaku prije početka utakmice.

Mnogi su im to zamjerili, jer kao i druga djeca o tome sanjaju, zašto su baš svoje sinove poveli za ruku? No, zbog čega bi onda njihovi sinovi bili diskriminirani i izvan opcija za ovakvu priliku?

Razljutilo je to i Džekinu suprugu Amru:

- Prestanite više samo prozivati i osuđivati, nego počnite i sami činiti nešto lijepo za druge! Vjerujte, puno bolje ćete se osjećati - napisala je Amra na svome Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:04