StoryEditorOCM
Više od sportasučeljavanje

McGregor se unio u lice Ronaldu, a Portugalac prihvatio izazov, pogledajte kako je završilo

Piše Sport SD
29. listopada 2023. - 21:11

Subotnja večer okupila je u Boulevard Hallu u Rijadu ogroman broj planetarno popularnih sportskih zvijezda koje su stigle uživo gledati boksački meč između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja - piše Fightsite.

Oko ringa smo tako mogli vidjeti mnoge umirovljene i aktivne borce poput, primjerice, Evandera Holyfielda, Larryja Holmesa, Chucka Liddella, Israela Adesanye, Kamarua Usmana, Conora McGregora, a prisutne su bile i nogometne ikone kao što su Rio Ferdinand, Luis Figo, Ronaldo Nazário i Cristiano Ronaldo. Svi su se oni okupili kako bi na licu mjesta ispratili "Baddest Man on the Planet" bitku i uživali u općem borilačko-produkcijskom spektaklu upriličenom u saudijskoj prijestolnici.

Društvenim mrežama i medijima tako kruže brojne fotografije i videozapisi na kojima navedene sportske zvijezde zajedno poziraju i druže se, a pojavila se i snimka na kojoj se McGregor i Ronaldo - sučeljavaju.

Prema dostupnim medijskim izvještajima, naime, "Notorious" se pozdravio s Ferdinandom, a onda je prišao portugalskom nogometnom superstaru, unio mu se u lice i gledao ga kao da je u tijeku pravi "staredown" uoči borbe. Ronaldo, inače dobar prijatelj Khabiba Nurmagomedova, prihvatio je izazov i nekoliko sekundi bez treptanja gledao McGregora, sve dok obojica nisu prasnuli u smijeh i srdačno se pozdravili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 12:24