StoryEditorOCM
Više od sportaduga cesta

Izbornik Dalić nakon četverodnevnog hodočašća stigao u Međugorje

Piše hina
10. travnja 2024. - 23:29

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić stigao je nakon četverodnevnog pješačenja u Međugorje gdje je u srijedu navečer nazočio svetoj misi s prijateljima koji su ga pratili iz rodnoga Livna na hodočašću dugom 120 kilometara. 

Brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju. On je s brojnima od njih zastao i kratko popričao, a na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić. Dalić nije htio davati izjave za medije kazavši kako je bio na privatnom hodočašću.

Hrvatski izbornik je u društvu nekoliko prijatelja koji su ga pratili na ovom putu sudjelovao na svetoj misi koju je na vanjskom oltaru Crkve sv. Jakova u Međugorju predvodio fra Dario Dodig, humački gvardijan. 

Zlatko Dalić za vrijeme nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije sa sobom stalno ima krunicu. U Međugorju, svjetski poznatom hodočasničkom središtu zbog tvrdnji vidjelaca da im se tamo ukazuje Gospa, Dalić je prošle godine istaknuo da je posvećenik katolik te da mu je vjera jako važna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:08