StoryEditorOCM
Više od sportadruštvene mreže

Čelni čovjek UFC-a šokirao je fizičkom transformacijom, objavio je video i sve objasnio

Piše Sport SD
17. studenog 2023. - 07:31

Dana White na Twitteru je objavio videozapis u kojem se obraća fanovima nakon što je završio 86-satni post tijekom kojeg je u organizam uglavnom vodu. Čelni čovjek UFC-a ukratko je opisao proces kroz kojeg je prošao, priloživši također i fotografije koje prikazuju njegovu impresivnu fizičku transformaciju - piše Fightsite.

"Osjećam se nevjerojatno, kao superheroj. Kada sam u subotu navečer napustio priredbu (UFC 295), počeo sam postiti, a završio sam u srijedu ujutro. Stručnjaci su mi rekli da post na vodi može značajno smanjiti rizik od raka, Alzheimerove bolesti i hrpe drugih zdravstvenih problema", rekao je, imeđu ostalog, čelni čovjek UFC-a, a cijeli videozapis možete pogledati u nastavku.

Podsjetimo, White je svijest o svom zdravlju podigao u rujnu prošle godine, kada je, nakon "10X Health Systems" testiranja, odnosno rezultata koji su mu prognozirali još 10 i pol godina života, poslušao smjernice biologa Garyja Brecke, te promijenio životne navike i već tada šokirao fanove tjelesnom transformacijom. Sada je, dakle, otišao i korak dalje, i novom metodom polučio impresivne rezultate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:47