StoryEditorOCM
Strani nogometliga prvaka

Užarena atmosfera u Madridu, temperamentni Simeone napao je direktora Borussije, nije to bio jedini incident

Piše Sport SD
11. travnja 2024. - 07:02

Atletico Madrid pobijedio je s 2:1 Borussiju Dortmund u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. U užarenoj atmosferi tenzije su bile na vrhuncu, a napetostima je podlijegao i trener Atletica Diego Simeone - pišu Sportske novosti.

Temperamentni Argentinac u jednom je trenutku ušao u fizički sukob s direktorom njemačkog kluba Sebastianom Kehlom. Povod konfliktu bio je prethodni okršaj Rodriga de Paula i Emre Cana. Naime, kapetan Dortmunda ostao je ležati na terenu nakon duela s de Paulom, a obje momčadi nastavile su s napadima unatoč tome što se Can nije pridigao.

Video pogledajte OVDJE.

Klupi njemačke momčadi zasmetalo je što Atleticovi igrači prvotno nisu izbacili loptu iz igre. To se pokazalo kao ‘kipuća točka‘ za Simeonea koji je nasrnuo na Kehla, a veći incident uspješno je spriječen na vrijeme. Zanimljivo je da se ista situacija dogodila nekoliko minuta kasnije u obrnutim ulogama. Igrač Atletica Pablo Barrios ostao je ležati nakon jednog duela, a igrači Dortmunda nastavili su igrati kao da se ništa nije dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:45