StoryEditorOCM
Strani nogometna posudbi

Španjolski reprezentativac stigao u Real Madrid: ‘Ovo je jedan od najvažnijih dana u mojoj karijeri i mom životu‘

Piše Hina
15. kolovoza 2023. - 23:46

Španjolski reprezentativni vratar Kepa Arrizabalaga u utorak je predstavljen kao novi igrač Real Madrida, u koji je došao na jednogodišnju posudbu iz londonskog Chelseaja, a 28-godišnji Bask je rekao da bi se volio i duže zadržati u španjolskoj prijestolnici.

- Hoću li ostati nakon posudbe? Nadajmo se - rekao je Kepa okupljenim predstavnicima medija u Realovom trening-centru.

- Danas je prvi dan moje posudbe. Imamo vremena, vidjet ćemo. Nadam se da ću svojom izvedbom to uspjeti ostvariti - dodao je vratar koji je doveden kako bi zamijenio Belgijca Thibauta Courtoisa, teško ozlijeđenog u pripremama za novu sezonu koju će morati propustiti nakon puknuća prednjeg križnog ligamenta u koljenu.

U prvoj utakmici nove sezone španjolskog prvenstva Real je s 2-0 pobijedio Athletic Bilbao, iz kojeg je Kepa Arrizabalaga 2018. prešao u Chelsea, a vrata je branio Ukrajinac Andrij Lunin.

Kepa bi već u sljedećem kolu, kad će Real gostovati kod Almerije, trebao zauzeti svoje mjesto među vratnicama u momčadi Carla Ancelottija.

- Ovo je jedan od najvažnijih dana u mojoj sportskoj karijeri i mom životu. Jako sam ponosan što sam u Real Madridu. Nadam se da ćemo dodati još koji trofej u Realovu vitrinu i osnažiti legendarni status kluba - poručio je novi suigrač Luke Modrića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:35