StoryEditorOCM
Strani nogometpara puna vreća

Salah dogovorio nestvaran ugovor s Al Ittihadom, a onda svima u Liverpoolu pokazao kakav je čovjek

Piše Sport SD
24. kolovoza 2023. - 17:38

Klubovi iz Saudijske Arabije napravili su ovog ljeta nered na nogometnom tržištu i uspjeli su napraviti nekoliko transfera koje nitko nije očekivao. No, čini se da se na tome neće zaustaviti i da se tek očekuje prava "bomba".

Sinoć se pojavila informacija da bi put Saudijske Arabije mogao i Mohamed Salah koji na stolu ima nevjerojatnu ponudu Al Ittihada i da postoji velika šansa da će Egipćanin do kralja prelaznog roka napustiti Anfield.

Salahov menadžer pregovara s čelnicima saudijskoj kluba, a prema posljednjim informacijama dogovorili su trogodišnji ugovor vrijedan čak 240 milijuna eura i sada čekaju dogovor Al Ittihada i Liverpoola oko odštete.

Salah je pokazao kakav je čovjek jer je poručio da ne želi inzistirati na transferu i da je sve u rukama čelnika Liverpoola oko završetka posla.

Prošle godine je potpisao novi ugovor jer želi ostati na Anfieldu, ali jasno je da ne može odoljeti ponudi Al Ittihada. Ipak, novac ne stavlja na prvo mjesto i čelnicima Liverpoola je dao da donesu konačnu odluku. Poručio im je da neće forsirati transfer u Al Ittihad i da će ostati u Liverpoolu ukoliko oni odbiju ponudu iz Saudijske Arabije.

Egipćanin je pristao na uvjete koje mu nudi Al Ittihad za trogodišnji ugovor, ali ne želi na ružan način napusti Anfield. Pokazao je želju za odlaskom, ali također spreman je i ostati ukoliko Redsi to budu tražili od njega.

Ovaj 31-godišnjak s Liverpoolom ima ugovor do ljeta 2025. godine, a ukoliko ga Liverpool odluči prodati očekuje se da će zaraditi oko 75 milijuna eura.

Salah je stigao na Anfield u ljeto 2017. godine za 42 milijuna eura, te je na 307 utakmica zabio čak 187 golova i upisao je 80 asistencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 15:10