StoryEditorOCM
Strani nogometpitanje je para

Real Madrid otkrio je uvjete novih ugovora za Benzemu i Modrića, a zbog ovoga će Hrvata više voljeti u Madridu

Piše R. R.
27. lipnja 2023. - 21:47

Real Madrid je objavio da će Luka Modrić do 2024. godine biti član „kraljevskog kluba“, dok je nekoliko tjedana ranije nakon 14 godina Karim Benzema digao sidro, te odlučio karijeru nastaviti u Al Ittihadu.

U emisiji El Larguero Cadene SER novinar Antonio Romero je govorio o reakcijama Benzeme i Modrića kada im je Real ponudio ugovore za produženje suradnje. Za Hrvata je Romero rekao da nikad nije bila stvar u novcu, dok je Francuz napravio grimasu kada je vidio da će zarađivati isto.

Benzema je imao klauzulu za produženje, ali je napravio grimasu kada je vidio da će isto zarađivati - kazao je Romero te dodao:

Modrić nikada nije razgovarao o novcu s Madridom. Nije iskoristio prednost ponuda koje je imao.

Kapetan Vatrenih je u prošloj sezoni u Realu zarađivao 16,6 milijuna eura, a Saudijci su mu navodno nudili i do 200 milijuna eura, no ipak je odlučio ostati u Madridu. S druge strane Benzema je imao identičnu plaću u Realu kao Modrić, međutim nakon određenog razdoblja razmišljanja odlučio je prihvatiti ponudu sa arapskog poluotoka.

Iskusni 36-godišnjak je potpisao ugovor sa Al Ittihadom prema kojem će imati godišnju plaću od 100 milijuna eura, dok je dobio i bonus od 20 milijuna za promociju Saudijske Arabije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 12:59