StoryEditorOCM
Strani nogometnešto se skriva

Oko sudbine Igora Tudora oglasio se Fabrizio Romano, netko igra dvostruku igru

Piše SPORT SD
20. listopada 2023. - 21:07

Igor Tudor je danas sletio u Istanbul, "uhvatili" su ga turski novinari. Hari Vukas i Toni Modrić, dugogodišnji Tudorovi pomoćnici, su odnedavno u Bešiktašu. Tudor je od ljeta bez kluba. Sve upućuje na isto, Igor Tudor bi trebao biti novi trener Bešiktaša.

Ali, nije sve kako se na prvu čini. Prvo je Bešiktaš demantirao natpise medija i objavio da Tudor nije došao u Istanbul na sastanak s čelnicima kluba.

No, navijači u komentarima su napomenuli da ovo nije prvi put ove godine da se priopćenje kluba pokazalo u potpunosti netočnim, i to upravo po pitanju trenera, tako da je teško stavljati ikakvu težinu na objavu kluba.

Poznati Talijanski insajder Nicolo Schira je nekoliko sati nakon toga objavio:

- Bešiktaš je otvorio pregovore kako bi pokušao potpisati Igora Tudora za novog trenera. Turski klub spreman je ponuditi ugovor do 2025. godine.

Po natpisima Schire, čini se da Tudora dijele sati od potpisivanja za Bešiktaš, ali, onda se javio i Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor po pitanju transfera. Kada on nešto kaže, onda je uglavnom tako, a po pitanju Tudora je imao ovo za reći:

- Bešiktaš nikada nije započeo pregovore s Igorom Tudorom za poziciju glavnog trenera — to nikada nije bila konkretna mogućnost unatoč vezama. Tudor je danas bio u Turskoj iz različitih razloga.

Znači, Tudorovi dugogodišnji pomočnici su u Istanbulu, kao i sam Tudor, ali čini se, iz potpuno drugih razloga. Bilo kako bilo, splitski stručnjak je i dalje vruća roba na tržištu, a saga o njegovom idućem poslu se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:53