StoryEditorOCM
Strani nogometživot u sjeni

Nogometni moćnik se nakon dugo vremena pojavio u javnosti, za mnoge je neprepoznatljiv

Piše R. R.
3. srpnja 2023. - 08:15

Nakon dugo vremena u javnosti se pojavio Jorge Mendes, jedan od najpoznatijih i najuspješniji nogometnih menadžera u svijetu i osoba koja zastupa brojne zvijezde. Pauza između dvije sezone znači da je vrijeme vjenčanja. To je slučaj i sa Bernardom Silvom koji je oženio dugogodišnju djevojku Ines.

Na glamuroznom vjenčanju u Portugalu bilo je nazočno oko 250 gostiju među kojim se, zanimljivo, nije našao Cristiano Ronaldo, Silvin reprezentativni kolega. Jedan od razloga je vjerojatno taj što je na vjenčanju bio Jorge Mendes, dojučerašnji menadžer slavnog Portugalca s kojim su sve veze pukle krajem 2022. godine.

Mendes se praktično tijekom cijele karijere brinuo za Cristiana, omogućio mu je odlične transfere i nekoliko puta ga učinio najplaćenijim nogometašem na svijetu. Ipak, kako moćni menadžer nije uspio Ronaldu prošlog ljeta osigurati transfer u neke od vrhunskih klubova iz Lige prvaka, njihova suradanja je okončana.

Na Silvinom vjenčanju nastala je fotografija na kojoj Mendes pozira sa zvijezdama Manchester Cityja jer su tu osim mladoženje bili još Cancelo, Ruben Dias, Kyle Walker i Riyad Mahrez. Kao što je poznato Mendes između ostalih zastupa Cancela, Diasa, Silvu, te Joao Felixa što znači da ga čeka burno ljeto.

Silva je jedan od najboljih igrača Manchester Cityja, ali je izrazio želju za promjenom sredine, kao naredna destinacija se spominje PSG, pa će Mendes morati isposlovati što bolji ugovor za jednog od svojih najvrjednijih štićenika. Felix je višak kako u Chelseaju tako i Atletico Madridu pa će i njemu morati tražiti novi klub, baš kao i Cancelu kojeg je Pep Guardiola otpisao, a Bayern odustao od otkupa ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:54