StoryEditorOCM
Strani nogometuzvratni susreti

Marko Tolić zabio počasni zgoditak za SLovan, izraelski Maccabi slavio u oba dvoboja

Piše Hina
15. kolovoza 2023. - 22:08

Hrvatski nogometaš Fran Tudor bio je strijelac za poljskog prvaka Rakow iz Czestochowe u 1-0 (0-0) gostujućoj pobjedi protiv ciparskog Arisa iz Limassola u uzvratnom susretu 3. pretkola Lige prvaka čime je potvrdio proilazak svoje momčadi u posljednje, 4. pretkolo s obzirom na 2-1 uspjeh iz prve utakmice.

Tudor je mrežu domaćih zatresao u 49. minuti sjajno izvedenim slobodnim udarcem sa 20-ak metara. I Tudor i Zoran Arsenić su odigrali čitav susret za Rakow koji će za ulazak u natjecanje po skupinama Lige prvaka igrati protiv boljeg iz ogleda praške Sparte i FC Kopenhagena.

Marko Tolić bio je strijelac počasnog gola za Slovan iz Bratislave u 1-3 (0-2) porazu na gostovanju kod Maccabija u Haifi. Tolić, koji je u igru ušao u 67. minuti, u 85. je smanjio na 2-1. Stgrijelci za Maccabi bili su Pierrot u 29. Sabia u drugoj minuti sudačke nadoknade te David u trećoj minuti nadoknade drugog poluvremena. Kako je i prva utakmica u Bratislavi završila pobjedom izraelskog prvaka od 2-1, Maccabi će igrati u 4. pretkolu protiv Young Boysa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:54