StoryEditorOCM
Strani nogomet‘RAKETA‘ ZA POBJEDU

Čudesna prodaja hrvatskog trećeligaša oduševljava u Barceloni, vratar nije znao što ga je snašlo

Piše Gradimir Đukarić/SN
31. ožujka 2024. - 22:25

Nekadašnji igrač Kustošije Mikayil Faye (19) nastavlja oduševljavati u B momčadi Barcelone. U utakmici rezervnih momčadi Barcelone i Osasune u 30. kolu treće španjolske lige zabio je u 89. minuti spektakularan pogodak za 3:2 pobjedu svoje momčadi.

U 89. minuti mladi senegalski branič izveo je slobodan udarac s ruba kaznenog prostora, a otpucao je toliko jako da protivnički vratar nije imao šanse obraniti. Nakon 30. odigranih kola Barcelona je drugoplasirana momčad lige s bodom zaostatka za Deportivom, pišu Sportske novosti.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Faye je ljetos transferiran iz Kustošije u Barcelonu. Prema Transfermarktu posao je iznosio 1,5 milijuna eura, no špekulira se kako bi mogao s bonusima narasti i na pet milijuna. Do sada je upisao 25 nastupa za B momčad Barcelone i zabio četiri pogotka, a tamošnji mediji pisali su da je na radaru brojnih velikana.

Njegove nastupe u trećeligaškoj konkurenciji nagradio je i Xavi Hernandez. U posljednje tri prvenstvene utakmice u dvije je sjedio na klupi, protiv Mallorce i Las Palmasa u prošlom kolu La Lige. U siječnju je Barcelona navodno odbila devet milijuna eura za Senegalca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:47