Sport Strani nogomet

preživio pakao

Albanski nogometaši pretukli srpskog suca: dao im je dva crvena kartona, a nakon utakmice slijedilo je brutalno batinanje

preživio pakao

Nogometaši albanskog kluba KFIB Sindelfingen napali su nakon utakmice i pretukli suca Darka Milakovića, inače Srbina. Nemili incident dogodio se na dvoboju nižerazrednih klubova između FSV Deufringena i KFIB Sindelfingena koji je okončan pobjedom Deufringena 4:2. Kod rezultata 3:2 sudac Milaković je pokazao dva crvena kartona igračima KFIB-a što je očito bio veliki povod za brutalno premlaćivanje.

Kad je utakmica završena tri su igrača KFIB-a prišla sucu i počela ga udarati nogama, bacili su ga na pod i teško mu ozlijedili nogu. Napad tu nije završio, već su "u pomoć" suigračima prišla još trojica igrača koji su nastavili udaranje suca Milakovića, uz to su ga pljuvali i vrijeđali. Na kraju su nesretnog suca još težih batina spasili igrači Deufringena koji su ga uspjeli izvući i čuvati do dolaska policije.

Istraga je u tijeku, policija je zamolila i svjedoke da daju svoje iskaze kako bi pronašla točno one igrače koji su udarali nesretnog suca Milakovića. Inače mediji u Njemačkoj navode da ovo nije prvi incident igračima KFIB-a, već su otprije poznati po svom dijeljenju pravde nakon odigrane utakmice.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet