Sport Strani nogomet

vjeruje u prolaz

Trener Vrba: Dinamo je odlična ekipa, ali...

vjeruje u prolaz

Trener Viktorie Plzen Pavel Vrba istaknuo je u srijedu da poštuje Dinamo, ali da vjeruje da njegova ekipa može proći u osminu finala Europske lige.

"Ne bih ništa prognozirao, ali poštujem Dinamo, riječ o odličnoj ekipi. No, mi smo fokusirani na sebe i imam povjerenja u svoje igrače", kazao je Vrba na konferenciji za novinare uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige, koja se igra u četvrtak na Maksimiru u 18.55 sati.
 
Viktoria je u razmaku od tri dana imala dvije teške utakmice i u obje je upisala pobjede. Prvo je dobila Dinamo 2-1 i to nakon što je gubila 0-1 na poluvremenu, a potom i prašku Slaviju sa 2-0 u derbiju češkog prvenstva.
 "Dobro je pobjeđivati, to diže atmosferu. Također, dobra je stvar što smo u prvom susretu protiv Dinama uspjeli preokrenuti rezultat. Velika je vjerojatnost da će biti promjena u Dinamovoj momčadi, ali i mi imamo široku klupu i analiziramo sve moguće situacije", rekao je trener Viktorie.
 
 Prošle sezone Viktoria je u šesnaestini finala Europske lige eliminirala beogradski Partizan. U Beogradu je bilo 1-1, a u uzvratu je češki prvak slavio sa 2-0.
 "Poštujem Partizan, ali Dinamo je ipak kvalitetniji protivnik i sigurno nas čeka teža utakmica nego prošle godine u Beogradu", napomenuo je Pavel Vrba.
 
 Branič Milan Havel vjeruje u prolaz: "Znamo da je stadion rasprodan i veselimo se dobroj atmosferi. Neće nam biti lako, ali ova momčad ima dovoljno iskustva i potencijala da prođe dalje".

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet