Sport Strani nogomet

Skandal u susjedstvu

Predsjednik premijerligaša optužio igrače za namještanje utakmice u korist kladionica: 'Policiji smo predali sve dokaze koje posjedujemo'

Skandal u susjedstvu

Nogomet u BIH opterećuje novi skandal koji se zbio, a u kojem je predsjednik nogometnog kluba Zvijezda 09 Boris Stanišić optužio neke od svojih igrača za namještanje utakmice. Predsjednik kluba, koji se inače natječe u Premijer ligi, najvišem rangu BiH nogometa, o svemu je izvijestio i policiju, a iako nije želio govoriti o imenima igrača koji su sudjelovali u ovim nečasnim radnjama u medijima su se pojavila imena igrača Ibrahim Škahić i Nemanja Vejnović.

Jedan od sudionika skandala Škahić je već prokazao svog klupskog kolegu, te je priznao da je imao pozive, ali da je odbio sudjelovati u nečasnim radnjama.

U međuvremenu su iz kluba izašli i sa službenim priopćenjem u kojem su kazali kako su iz kluba dali policiji u Bijeljini sve dokaze koje posjeduju, a vezani su uz sumnjive susrete njihovo kluba u Premijer ligi. Isto tako su objavili da u interesu istrage se više neće oglašavati u javnosti u nadi da će policija rasvijetlili cijeli slučaj i da će svi sudionici ovih nečasnih radnji biti otkriveni i kažnjeni.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet