Sport Strani nogomet

Inter već pregovara

Talijani luduju za njim: tri velikana žele u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca

Inter već pregovara

Jedno je potpuno sigurno, Mateo Kovačić možda i nema veliku minutažu u Real Madridu, ali ima veliki ugled u europskom nogometu. prije siječanjskog prelaznog roka nudile su se opcije zamjene s Tottenhamom, Arsenal je zainteresiran, Liverpool bi ga želio ... Svi vole Matea, cijena koju diktira Real Madrid im je previsoka, ali ....

Nakon Engleske i u utrku za hrvatskim reprezentativcem se uključila i Italija i to ne bilo tko s Apenina. Predstavnici milanskog Intera su pohodili Pariz i stupili u kontakte s „kraljevskim klubom“, Milan i Roma stoje u redu. Kovačić je u slatkim mukama, na vrata Reala kucaju samo oni s ozbiljnim namjerama i hrpom novca.

Inter gdje je 23-godišnji Kovačić proveo dvije i pol godine prije nego je 2015. prodan Real Madridu se čini najozbiljniji od svih kupaca. Nisu bez veze dolazili u Pariz, kvalitete hrvatskog reprezentativca su im poznate. Sam igrač se ne istrčava u izjavama.

- Ne znam, teško mi je s ove pozicije govoriti o povratku u Inter. Bilo mi je lijepo u Italiji i život u Milanu mi se sviđa. Nikad se ne zna. istina teško je biti i igrač koji vrijeme provodi na klupi, ali ja sam spreman svaki susret i na treneru je da odlučuje. Sad sam igrao i pobijedili smo, to je lijep osjećaj – kazao je Kovačić nakon dvoboj Reala i PSG-a.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet