Sport Strani nogomet

SA TERENA

Euforija u Torinu, Allegri smiruje: Još uvijek nismo ništa osvojili

SA TERENA

- Još uvijek nismo ništa osvojili. Već sutra se okrećemo prvenstvu. Momci su večeras bili jako dobri. Meni osobno ne trebaju pohvale jer svoj posao radim s entuzijazmom i mirnoćom. Zanima me rezultat dobiven kroz kvalitetu mojih igrača koje imam. Uživam trenirati jer me taj posao smiruje", smirivao je euforiju trener Juventusa, Max Allegri pa nastavio:

- Ne smijemo ispustiti koncentraciju. Sve dok ne završi prvenstvo i Liga prvaka. Imamo čak i vremena za napredak. Tko god dođe u finale neće biti lako i morat ćemo paziti na svaki detalj.

Presretan je nakon susreta bio Gigi Buffon koji u smiraju karijere toliko želi europski naslov.

- Život je lijep. Mislio sam da je onaj finale otprije dvije godine moj poslijednji, ali dobio sam još jednu priliku. Uvijek treba vjerovati u svoje snove. Večeras smo bili jako koncentrirani i nakon 2:0 iz prve utakmice nismo pomišljali kako smo sigurno prošli. Moji suigrači su bili fantastični i evo nas u Cardiffu - rekao je Buffon na koga se nadovezao i Paulo Dybala:

- Jako smo sretni što smo u finalu, ali još nije gotovo. Ovo je dan koji nikada neću zaboraviti, ali sada želimo i osvojiti naslov. Okrećemo se prvenstvu, a onda idemo u taj Cardiff.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet