Sport Strani nogomet

neslana šala

Ibra ponovo pretjerao: njemačkog suigrača podj... da je Adolf po Hitleru!

neslana šala

Sjajni švedski napadač Zlatan Ibrahimović nadjenuo je svom sada već bivšem suigraču Kevinu Trappu zanimljiv nadimak prema ozloglašenom nacističkom diktatoru - Adolf Hitler.

Učinio je to nakon što je njemački vratar istisnuo Salvatorea Sirigua kao broja jedan u PSG-u. A valja u cijeloj priči reći kako je Ibrahimović blizak s Talijanom Siriguom.

Novinari francuskog L'Equipea Damien Degorre i Arnaud Hermant zajednički supotpisuju novu biografiju za sjajnom strijelcem.

"Trapp je Nijemac, a po njegovom dolasku u PSG Ibra mu je nadjenuo nadimak Adolf. Kada Zlatan za nešto procjeni da je dobra šala i kada krene s ponavljanjima iste, kao i u kaznenom prostoru, ništa ga ne može zaustaviti.

Tako su novog PSG-ovog vratara zvali Adolf sve češće. Kako PSG-ovoj zvijezdni nikad nije nedostajalo improvizacije, tako je o Nijemc u osmislio malu pjesmicu. Šveđanin u cijeloj priči nije morao imati zlobnu namjeru, već se sve može shvatiti kao manjak edukacije ili kao želju da se pomogne Salvatoreu, koji je završio na klupi", stoji u tekstu francuskih novinara.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet