Sport Strani nogomet

navijači Leicestera bijesni

Ulaznice za zadnju domaću utakmicu na crnom tržištu prodaju se za 15.000 funti

navijači Leicestera bijesni

Nogometaše engleskog prvoligaša Leicestera još pet kola dijeli do prvog naslova prvaka i ulaznice za njihovu zadnju domaću utakmicu 7. svibnja, kada će će ugostiti Everton, rasprodane su za 90 minuta, a na crnom tržištu se prodaju za 15.000 funti (18.750 eura, 140.294 kuna).  

Igrači talijanskog trenera Claudia Ranierija pred sobom imaju pet kola i sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Tottenhama, koji im je jedini suprnik u borbi za naslov engleskog prvaka.

Za povijesni uspjeh potrebne su im tri pobjede, a navijači, vodstvo kluba i nogometaši se nadaju da će osvajanje titule proslaviti 7. svibnja na utakmici s Evertonom.

Stadion King Power prima 32.262 gledatelja i sve ulaznice za sraz s Evertonom su rasprodane u 90 minuta. Samo nekoliko sati kasnije na internetu su se ulaznice nudile za cijenu od 3.000 funti, a najviša cijena koja se tražila iznosila je 15.000 funti što je razbjesnilo navijače Leicestera, a i vodstvo kluba koje je reagiralo na preprodaju ulaznica koja nije u skladu s britanskim zakonom.

"Ovo je sezona koja se više nikada neće ponoviti u životu. Nitko nije očekivao da bi se ovakvo što moglo dogoditi", izjavio je jedna osd navijača Leicestera koji je ove sezone propustio samo tri utakmice svog kluba, a utakmica 7. svibnja će biti četvrta.

Posljednja utakmica ove sezone za Leicester je protiv Chelsea na Stamford Bridgeu 15. svibnja.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet