StoryEditorOCM
Strani nogometChampions Cup

Benzema oduševio u debiju, pogledajte golčinu za pobjedu Al Ittihada, upisao je i asistenciju

Piše Sport SD
28. srpnja 2023. - 07:35

Karim Benzema nije dugo čekao na prvijenac u dresu novog kluba Al-Ittihada. Francuski napadač, donedavno neizostavni član udarne jedanaestorke Real Madrida, zabio je u svom debiju u utakmici protiv ES Tunisa u arapskom Champions Cupu - pišu Sportske novosti.

Igrala se 57. minuta utakmice kada je Benzema dalekometno opalio, a lopta je završila u samim rašljama.

Golčinu Karima Benzeme možete pogledati OVDJE.

Pokazalo se da je to bio pobjednički gol za Al-Ittihad (2:1), a Benzema je ranije asistirao i za prvi pogodak svoje momčadi koji je postigao Abderrazak Hamdallah u 32. minuti. Jedini gol za ES Tunis, u tom trenutku za vodstvo 1:0, zabio je Ousemma Bouguerra u 26. minuti.

image
AFP

Benzema je u redove Al-Ittihada stigao ranije ovog ljeta potpisavši trogodišnji ugovor koji će mu donijeti vrtoglavih 258 milijuna funti.

Kažimo da je u utakmici protiv ES Tunisa debitirala i druga velika zvijezda Al-Ittihada pristigla ovog ljeta, N‘Golo Kante koji je stigao iz Chelseaja.

Al-Ittihad je osvojio Arab Club Champions Cup sezone 2004/05, a ove godine se nadaju da će ponoviti taj uspjeh. Sljedeći suparnik na turniru im je tuniški CS Sfaxien, a utakmica se igra u nedjelju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 12:32