StoryEditorOCM
Rukometšto se događa?

Kakav šok! Bivši igrač Zagreba se probudio bez 30 posto mišića: ‘To dijete je trebalo nositi reprezentaciju‘

Piše Sport SD
12. veljače 2024. - 15:22

Srpski rukomet zadesila je šokantna vijest! Stefan Dodić, talentirani srednji vanjski i član Vojvodine koji ima samo 20 godina, ponovno se ozlijedio, ali sada su stvari puno ozbiljnije nego ranije, jer karijera mu je pod velikim upitnikom.

Dodić trenutno igra u Srbiji, a jedno vrijeme proveo je i u Zagrebu kada je u kolovozu 2022. stigao na jednogodišnju posudbu iz poljskog Lomza Vive Kielce. Nakon toga otišao je u Vojvodinu, a u karijeri je još igrao za Metalurg, Ohrid i Vardar. Ujedno je i najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka, a s juniorima Srbije je 2022. osvojio brončanu europsku medalju.

Prošlog vikenda u pobjedi Vojvodine nad Partizanom (30:25) završio je na tribinama zbog zasad nedefiniranih zdravstvenih problema.

- Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom, rekao je Boris Rojević, trener Vojvodine. Potom je nastavio:

- Ustao je jutros i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam i cijeli dan nervozan i jako tužan. Mislim da je to dijete trebalo biti netko tko će nositi reprezentaciju i Vojvodinu u sljedećim sezonama. Bio sam šokiran kada me nazvao kondicijski trener i rekao mi to. Znam da ćemo u klubu svi napraviti sve i obići sve doktore, cijelu Europu, i vidjeti što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije imao pravu dijagnozu dosad - zaključio je Rojević.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:50