StoryEditorOCM
OstaloVelika prilika

Real Madrid na Hvaru! Kamp kraljevskog kluba na ‘otoku sunca‘ traži novog Modrića, donosimo detalje

Piše Sport SD
15. veljače 2024. - 22:02

Do 150 djece različite dobi imat će priliku pokazati svoje vještine u kampu najvećeg nogometnog kluba na svijeta, madridskog Reala koji će se u lipnju održati u Hvaru. Petodnevni kamp održat će se na stadionu Križna Luka u Hvaru od 22. do 26. lipnja, a zajednički ga organiziraju Real Madrid Foundation, ogranak kluba zadužen za traženje mladih talenata i održavanje kampova po cijelom svijetu, te NK Hvar.

- Sa zadovoljstvom smo prihvatili prijedlog sudjelovanja u organizaciji kampa koji nam je poslao Real Madrid Foundation, iako je on za nas i organizacijski i financijski zahtjevan, te dolazi u vrijeme visoke sezone. Smatrali smo da je ovo dobar način podizanja hvarske sportske i turističke ponude i prilika za podizanje rejtinga našega grada i našeg kluba, a o značenju takvog iskustva za djecu koja se na kamp prijave vjerojatno je suvišno govoriti– rekao je Jurica Stipišić, predsjednik NK Hvar.

image
Giuseppe Cacace/AFP

- Na kamp se mogu prijaviti djeca u dobi od šest do sedamnaest godina koja će imati priliku u svojoj dobnoj kategoriji u manjim grupama pet dana raditi s Realovim trenerima. Interes je već sada velik, tako da smo sve informacije i prijave usmjerili preko Facebook stranica NK Hvar i službenog maila kluba. Broj sudionika je ograničen na 150 i sigurni smo da će biti dostignut, vjerujemo da će sve proteći u najboljem redu i radujemo se početku ovog kampa, ali i mogućim budućim suradnjama koje ovakva priča može potaknuti - zaključio je Stipišić.

image
NK Hvar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 12:22