StoryEditorOCM
Ostalofutsal

Opsadno stanje u Vrgorcu uoči dolaska lidera prvenstva, Kamenjari najavljuju ludnicu na tribinama

Piše Mate Primorac
26. siječnja 2024. - 09:27

Opsadno stanje vlada u Vrgorcu uoči dolaska vodeće momčadi SS HMNL Futsal Pule Stanoinvest na noge nebesko-plavima koji taj susret vide kao jednu od slamki spasa za ostanak u društvu najboljih hrvatskih futsal ekipa.

Naime, Vrgorčani su članovi tog elitnog društva već 17 godina, nose titulu najdugovječnijeg prvoligaša, u tom periodu su igrali tri puta finale prvenstva Hrvatske i dva puta finale Kupa. Međutim, ove godine mnoge stvari su krenule po zlu, zbog toga se brod opasno nagnuo prema Drugoj ligi. Trenutno su u negativnoj seriji od šest poraza u nizu. Mogu li je prekinuti protiv lidera prvenstva to zanima brojne navijače.

- U ovom trenutku mogu svim navijačima poručit-nema predaje. Naravno da ne mogu obećati da ćemo 100 posto uzet tri boda protiv prvoplasirane ekipe na tablici, ali mogu obećati da ćemo ostaviti dušu na terenu i posljednji atom snage kako bi došli do pobjede-kazao nam je kapetan Duško Martinac.

Međutim, ono što se u ovom trenutku sigurno zna je da će Dom športova, Davor Jović junak Domovinskog rata biti krcat do posljednjeg mjesta, kao u neka dobra stara vremena kad su se igrala epska finala. A za to se pobrinuo, Ivan Erceg Škrga iz navijačke skupine Kamenjari, koji je prije nekoliko dana očitao „bukvicu“ igračima na treningu, a onda se uhvatio mobilizacije navijačkog puka.

- U ovih 17 godina puno puta smo se radovali i plakali zbog naših nebesko-plavih, no došao je taj kad njim trebamo biti: oslonac, snaga, nadahnuće, potpora…Imamo dobru mladu momčad koja će nam u budućnosti donijeti dosta sretnih trenutaka, ako je sad sačuvamo u Prvoj ligi. Stoga za subotu nema opravdanja, svi putevi vode u Dom športova. Ponesite majice, šalove, zviždaljke, bubnjeve…sve što imate i od prve do četrdesete minute budimo šesti igrač na terenu našim momcima- tim riječima Škrga se obratio navijačkom puku.

Inače, utakmica je na rasporedu u 18 sati, a organizatori mole sve navijače da u dvoranu dođu na vrijeme kako bi se izbjegle gužve na ulazu i oko pronalaska parking mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:02