StoryEditorOCM
Ostalosve otkrio

Istetovirao lik četničkog vojvode, imao ljubavnu aferu s Karleušom, a sada napao Livaju: ‘To je vruća glava...‘

Piše SPORT SD
29. studenog 2023. - 18:34

Ognjen Vranješ, bivši reprezentativac BiH i trenutni igrač Čukaričkog je gostovao u podcastu Psihokast, gdje je, između ostalog, pričao i o Marku Livaji s kojim je dijelio svlačionicu AEK-a.

"Tri godine igrali smo zajedno u AEK-u, on je sad ikona Hajduka, fenomenalan i kvalitetan momak. Bio je u Interu s 19 godina. Ali, brate, bio je vruća glava, radio je probleme. Pričao mi je kako je igrao u Las Palmasu s Kevin-Princeom Boatengom. Htio ga je ubiti, Boateng se zaključao u svlačionicu, nije smio izaći", izjavio je Vranješ.

Tada 23-godišnji Livaja i Boateng su zajedno igrali u Las Palmasu, u sezoni 2016./17. Boateng je nakon toga igrao još za Eintracht, Barcelonu, Fiorentinu i ostale. Livaja je nakon Las Palmasa stigao u AEK, nakon kojeg je došao u Hajduk, gdje igra najbolji nogomet karijere, dvije sezone zaredom najbolji igrač HNL-a i osvajač brončane medalje na SP u Kataru.

O Vranješu dovoljno govori to da je istetovirao lik četničkog vojvode Momčila Đujića, zbog čega je izbačen iz reprezentacije BiH. Punio je i medijske stupce zbog ljubavne afere s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:55