StoryEditorOCM
Ostalokriza je pošla

Edwin van der Sar se zahvalio svima na porukama podrške, a evo i što je objavio na društvenim mrežama

Piše R. R.
18. srpnja 2023. - 20:06

Edwin van der Sar otpušten je u petak, 14. srpnja, iz splitskog KBC-a, te svoje liječenje i oporavak nastavlja u Nizozemskoj.

Nakon što je sedam dana proveo na jedinici intenzivnog liječenja Klinike za neurologiju, liječnici KBC-a Split su u suradnji s kolegama iz Nizozemske dogovorili putovanje van der Sara i nastavak liječenja u Nizozemskoj.

Edwin van der Sar zahvalio je liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju splitske bolnice na svemu što su učinili za njega. Izrazio je nadu da će, kada mu zdravlje to dopusti, ponovno posjetili Hrvatsku i uživati u odmoru na našoj obali.

A sad se javio iz bolnice u Nizozemske, u društvu supruge Annemarie, kriza je protekla i poslao je zajedno sa suprugom poruku svima preko društvenih mreža

- Najprije se želim zahvaliti svima na porukama podrške. Puno su mi značile, meni i mojoj obitelji – počeo je Edwin i nastavio:

- Sretan sam što mogu objaviti da više nisam na intenzivnoj njezi. Bit ću još neko vrijeme u bolnici, pod kontrolom liječnika. Nadam se da bi mogao sljedeći tjedan biti otpušten iz bolnice, ako sve bude dobro sljedeći korak u oporavku je boravak kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 06:48