StoryEditorOCM
OstaloGrad odbojke

Derbi kola u Kaštelima: ogled s Osječanima odlučuje o konačnom poretku pred ‘playoff‘; Rančić: ‘Nećemo se predati‘

Piše Sport SD
6. ožujka 2024. - 12:47

Tri kola prije kraja prvog dijela Superlige, kaštelanski odbojkaši će treći put u tri tjedna igrati protiv Osječke Murse (danas, 17 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom). Osječani iz kola u kolo izgledaju sve uvjerljivije na terenu. Obje momčadi imaju po 30 bodova, a zbog boljeg omjera dobivenih i izgubljenih setova Ribola je druga, a Mursa treća, te će najvjerojatnije ovaj međusobni ogled odlučiti o konačnom poretku pred doigravanje.

- Očekuje nas jako zahtjevna utakmica u najgorem trenutku za nas, u kojem smo zbog objektivnih okolnosti upali u krizu. Međutim, to je sport, sve što smo gradili cijelu sezonu sada se destabiliziralo i na površinu su isplivale naše slabosti, odnosno, neiskustvo ekipe. Mursa je pokazala i u Kupu da je kvalitetnija i iskusnija od nas, zasluženo je dobila i ako mislimo parirati danas moramo barem popraviti naš servis kao ekipa i također prijem, jer bez ta dva elementa nećemo moći doći u rezultatsku neizvjesnost - govorio je u najavi susreta trener Kaštelana Ivan Rančić.

image

Ivan Rančić

OK Ribola Kaštela

- Također pokušavamo pronaći najbolje rješenje za poziciju srednjeg blokera, a kako nemamo vremena za treninge, to pokušavamo na utakmicama. Sigurno se nećemo predavati i dat ćemo sve od sebe. Zahvaljujem se publici koja nas istinski podržava. Pozivam ih da i danas u fer navijanju bodre naše momke - poručio je Rančić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:59