Sport Ostalo

Post festum

Spektakularno finale futsala, Makarani slave: Nagrađeni smo za rad tijekom cijele sezone na najbolji mogući način

Post festum

Četverogodišnje čekanje na pobjedu u Vrgorcu malonogometaši Novog Vremena Apfel prekinuli su u najbolje moguće vrijeme – za obranu naslova prvaka Hrvatske!

U pravoj „ljepotici“ prepunoj preokreta koja će se godinama prepričavati Makarani su slavili tek u raspucavanju penala i tako zaokružili finalnu seriju s perfektnih 3-0

Sjajna utakmica, fenomenalna. Dostojna finala. Tko sinoć nije bio u Vrgorcu, pojma nema što je propustio.

Filip Bašković, vratar Novog Vremena Apfel: Ovo je kruna moje karijere, mislim da je cijela momčad odigrala na odličnom nivo. Stvarno nije bilo lako igrati u ovom paklu. Hvala našim navijačima što su nas bodrili, hvala  Kamenjarima što su bili korektni.

Teo Strunje, trener Novog Vremena Apfel: Fantastična utakmica, mislim ne bih bilo ne zasluženo da je i Vrgorac u njoj slavio. No, mislim da smo nagrađeni za rad tijekom cijele sezone na najbolji mogući način.

Pjer Malvasija, trener Vrgorac. Što reći nakon svega, nakon ove drame? Zaslužili smo četvrtu utakmicu, zaslužili smo da se ova spektakularna serija nastavi. Hvala momcima na rovovskoj borbi i Kamenjarima na snazi koju su nam davali tijekom cijele utakmice.

Toni Jelavić, igrač Vrgorca: Suci su nažalost uništili ovu spektakularnu seriju i nas dobro oštetili u ovoj utakmici. Mislim da  ovo je sramotno suđenje.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo