Sport Ostalo

pripremao se

Bivši menadžer legendarnog vozača Formule otkrio tajnu: Michael je imao veliki plan, ali ga je nesreća spriječila u ostvarenju snova

pripremao se

Legendarni njemački vozač Michael Schumacher od 2013. godine kada je doživio nesreću na skijanju ne pojavljuje se u javnosti, a i alo toga se zna o njegovom zdravstvenom stanju jer obitelj informacije daje "na kapaljku". No svako malo netko iz Michaelove blizine, neki prijatelj, objavi zanimljivost vezanu za Schumija. Ovaj put se "ukazao" Wilhelm Willi Weber, nekadašnji Schumacherov menadžer koji je bio upoznat s poslovnom stranom života njemačkog asa.

- Michael je bio dosta nervozan zbog želje sina Micka da uđe u svijet Formule. No želio mu je biti menadžer, naučiti ga sve, ne samo o vožnji nego i poslovanju. Vjerujem da bi to bila sjajna priča i da bi Michael uspio da se nije dogodila ona nesreća. Uvjeren sam da bi uživao gledati Mika na stazi - kazao je Weber.

Inače Mick Schumacher se polako probija prema vrhu, nedavno je sjeo u Ferrarijev bolid na testiranju.

- Nije mu lako, još uvijek misli da kao sin Michaela Schumachera mora ostvariti iste rezultate. Međutim to je veliki teret za mladića – dodao je Weber.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo