Sport Ostalo

UJEDINILA SE HRVATSKA

Pomozimo maloj Mili: u veliku humanitarnu akciju uključili se Perišić, Rebić, Duvnjak, Konjuh...

UJEDINILA SE HRVATSKA

Velika humanitarna akcija pokrenuta je za liječenje dvogodišnje Mile Rončević koja boluje od leukemije (akutne mijeloične megakariocitne leukemije AML M7) i liječi se u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci.

Obitelj iz Hreljina našla se pred zidom kad su saznali da je njezino liječenje nemoguće uspješno nastaviti u Hrvatskoj i u Europi. Kao posljednja mogućnost otvorilo se eksperimentalno liječenje u bolnici u Philadelphiji u SAD-u. Troškovi liječenja iznose 2,8 milijuna dolara (18 milijuna kuna).

Nevjerojatan odaziv građana: za malu Milu prikupljeno 8 milijuna kuna! Otac Marin: Ne vjerujem da se ovo događa, najiskrenije hvala svima!; Za liječenje potrebno ukupno 2,2 milijuna dolara

Zahvaljujući apelu obitelju upućenom preko Facebooka, vijest se proširila u cijeloj Hrvatskoj, dobri ljudi iz zemlje, ali i inozemstva uplaćuju donacije. Do 14,30 sati bilo je prikupljeno oko 6,3 milijuna kuna, potvrdio je prijatelj obitelji.

Za nastavak liječenja potrebno je skupiti 18 milijuna kuna, a u akciju za pomoć Mili priključili su se i brojni sportaši. Među njima su hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić, Ante Rebić, rukometaši Domagoj Duvnjak, Luka Stepančić, nogometni klub Rijeka, tenisačica Ana Konjuh i mnogi drugi... 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo