Sport Ostalo

imao sve dogovoreno

Bombastična objava nekadašnjeg MMA prvaka: umjesto u 'kavez', McGregor se povlači u mirovinu

imao sve dogovoreno

UFC-ova mega zvijezda Conor McGregor preko svog Twittera je objavio povlačenje iz svijeta borilačkih sportova. Odlazak u mirovinu. Vijest se vrlo brzo prenijela svim svjetskim medijima. Vatreni 30-godišnji Irac tako je još jednom prodrmao svjetsku borilačku scenu svojom objavom. Ne zaboravimo da je McGregor već jednom 2016. godine na istina način objavio svoje umirovljenje do kojeg nije došlo. No ovo je prava bomba.

Ne bez razloga jer je UFC-ov izvršni direktor i gazda Dana White samo dan ranije objavio kako je razgovarao s McGregorom i kako očekuje njegov ulazak u oktogon 7. srpnja u Las Vegasu. Od 2016. godine kada je prvi put objavio umirovljenje McGregor je imao samo jednu borbu, protiv Khabiba Nurmagomedova koju je izgubio.

Još je uvijek pod suspenzijom Nevada State Athletic Association, jednako kao i Nurmagomedov nakon nereda kojeg su napravili poslije dvoboja kada su sijevali udarci na sve strane u kavezu i izvan njega. Inače za vrijeme gostovanja u Late Night TV kod Jimmy Fallona ovog vikenda McGregor je izjavio kako se ozbiljno priprema za svoj sljedeće meč u srpnju. Prema najavljenom fight cardu taj dvoboj je trebao biti protiv Donald “Cowboy” Cerronea. No ovaj objava sada sve baca u sjenu.

- Svaki put kada se nešto dogovorim s Conorom nastane drama. Uvijek je nešto. Kada je neki običan dvoboj bez uloga oko titule izbije neki skandal, ako je neka borba za titulu ispada da ga favoriziram. On trenutno nije prvak, da bi mogao doći u poziciju za borbu oko pojasa morao bi preskočiti i Natea Diaza jer je trenutno drugi na listi i nije prva opcija u borbi za naslov – kazao je Dana White i dodao:

- On je zapravo jedna divlja budala. Veliki je borac, ali u ovom trenutku nije najbolji. Ovim objavama samo sebi radi štetu.

Kao i nedavno kada je nasrnuo na jednog od navijača, udario ga i oduzeo mu mobitel kojeg je prethodno razbio "u milijun komadića". Samo zbog jednog selfieja. I to u pet ujutro, kada sportaši obično – spavaju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo