Sport Ostalo

jajolika lopta

Ragbijaška poslastica na Trnovači: Sinjani kontra prvaka Nade

jajolika lopta

Susret dalmatinskih prvoligaša u Sinju tradicionalno privlači pažnju ragbijaške javnosti. Pred svojom publikom, sve kvalitetnija momčad Sinja s nestrpljenjem iščekuju susret s Nadom, aktualnim prvacima Hrvatske.

Iako u sastavu domaćina neće biti Tomića i Efendića (ozljede) te Klarić-Kukuza (crveni karton), vođa sinjske momčadi, Marko Grčić najavljuje zanimljivu, dinamičnu i vitešku utakmicu na igralištu sportskog centra na Trnovači. Splićani ne pamte kada su, na početku jesenske sezone, u prvoj utakmici, već nakon pet minuta igre, ostali bez tri igrača u početnom sastavu.

Problemi sa sastavom momčadi nastavljaju se i ovog tjedna: Boko, Jelavić, Lerotić i Olujić su ozlijeđeni, a zbog obveza nedostajat će Jurčević i Marčić. Unatoč svemu splitska momčad spremna je i motivirana za današnji susret.

U Sinju se očekuje čvrsta, tvrda utakmica, puna snažnih duela i borbom za svaki pedalj trave na Trnovači. Bit će to i zanimljiv taktički okršaj trenera kako se snalaze u situaciji bez nekoliko bitnih nositelja igre u momčadi. Susret počinje u 14 sati.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo