Sport Ostalo

bez posebno razloga

Stravičan zločin ispred noćnog kluba: nogometaš nožem usmrtio kolegu, sve snimile nadzorne kamere

bez posebno razloga

Stravičan incident dogodio se Buenos Airesu, jedan je nogometaš nakon kratkog obračuna na ulici nožem usmrtio kolegu. Vratar koji je branio ua niželigaške klubove u Argentine Facundo Espindola preminuo je nakon što je zadobio nekoliko uboda nožem. Ubojica je, zanimljivo, isto nogometaš Nahuel Oviedo, a prema prvi podacima iz istrage dvojica muškaraca se nisu niti poznavala.

Cijeli tragični događaj snimile su sigurnosne kamere na kojima se vidi da su se obojica nogometaša prilično agresivno ponašala. Iako nije poznat razlog sukoba, obojica su iskazala želju za obračunom, a u jednom trenutku je Oviedo dobio u ruke nož kojeg je ovaj upotrijebio kako bi usmrtio suparnika.

Iako je nakon obračuna zajedno s prijateljem pobjegao s mjesta zločina, Oviedo je ubrzo uhapšen, a u automobilu su pronađeni tragovi krvi. Nekoliko sati kasnije pronađen je i nož kojim je izvršeno ubojstvo nam mjestu gdje ga je Oviedo izbacio iz vozila.

Inače Nahuel Oviedo je i prije imao problema sa zakonom, 2011. godine osuđen je na tri godine zatvora zbog pljačke. Sada ga zbog ubojstva čeka dugogodišnja kazna.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo