Sport Ostalo

stručno oko

Šaka sa Srednjaka prognozira borbu za prvaka: Obojica su moćni udarači i sličnog karaktera, ali Joshui dajem prednost zbog iskustva

stručno oko

Naš proslavljeni boksač Željko Mavrović slaže se s procjenom kladioničara da je Joshua favorit. - Svi vjeruju da je Joshua iskusniji, objektivno kvalitetniji i da je pobijedio više jačih suparnika. Međutim, Parker je jednako visok i dobar udarač poput Joshue. Nije bez šansi. Pobjeđivao je dobre borce i sigurno će „poginuti“ u ringu – kaže nam Mavrović, popularna „Šaka sa Srednjaka“.

U najavi meča Parker je prilično samouvjeren?

- Samopouzdanje koje se vidi u njegovim izjavama normalna je pojava. Bilo bi smiješno da ne vjeruje u sebe. Hrabrost se podrazumijeva uoči ovakvih okršaja. Baš u svjetlu koeficijenata na kladionici, jedan od Parkerovih aduta mogla bi biti rasterećenost. - Joshua je favorit i stoga mislim da može više izgubiti, odnosno da Parker može više toga dobiti u ovom meču.

Kakvu borbu očekujete?

- Obojica su moćni udarači i slični karakteri, pa ne vjerujem da će borba biti zatvorena i dosadna. Sve je moguće, da se sve riješi u prvoj, ali i u zadnjoj rundi. A tko će pobijediti? - Ne bih se usudio prognozirati. Samo se nadam kvalitetnoj borbi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo