Sport Ostalo

memorijal dino petrinovic

‘Četiri kafića’ puna jakih imena: Dalić, Klasnić, Pršo, Plete, Livaja...

memorijal dino petrinovic

Jaka imena i puna velika dvorana na Gripama – ništa manje od toga očekuje se i od 16. humanitarnog malonogometnog turnira “Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović, koji će se tradicionalno održati na blagdan Sv. Stjepana 26. prosinca.

Trudimo se iz godine u godinu. Opet smo skupili dobre igrače. Iznenadilo nas je da se odazvala velika imena koja su bila na počecima ovog turnira. Iza nas je stao i izbornik Zlatko Dalić. Opet se nadamo punoj Velikoj dvorani i da ćemo 16. Memorijal Dino Petrinović ‘Četiri kafića’ puna jakih imena: Dalić, Klasnić, Pršo, Plete, Livaja... sakupiti što više sredstava za Centar za rehabilitaciju Mir u Rudinama – rekao je Karaman na konferenciji za novinare održanoj u caffe baru Camel na Brdima.

Za sada je poznato da će momčad Tropica voditi izbornik Dalić, kapetan će biti Livaja, igrat će Križanac, Milović, Biliškov i Jarni. Na vratima Tempere bit će Letica, dolaze Lorenco Šimić, Šunjić, Musa, kapetan Maloča, Kožulj, Kovačević, Bubalo, Milić, a trener im je Runje. Pletikosa će biti na golu Camela kojeg Mornar i Putnik, igrat će Vejić, Dario Šimić, Stanić, Đolonga i Prosinečki.

O mogućnosti nastupa razgovarali smo i s Klasnićem. On se oko toga, zbog nedavne transplantacije bubrega, prvo mora konzultirati s liječnicima, no nastojat će doći na turnir – rekao je Denis Putnik.

Dodao da im je još pod “upitnikom” Vlaović i da im se “obe ćao” Pršo. Plazibat izvukao parove Istaknuo je da im je zadovoljstvo što će im trener biti Stanko Poklepović. Kauriju su dolazak potvrdili Ibričić, Bradarić, Pašalić, Rebić, Moro, Erceg i Caktaš, te trener Marenzi. U prvom polufinalu u 16 sati sastaju se branitelj naslova Tropic i Tempera, a u 16.50 sati Camel i Kauri. Finale je u 18.30 sati i prenosit će ga HRT.

Parove je izvukao Antonio Plazibat, pobjednik K-1 turnira u Tokiju i nasljednik legendarnog Branka Cikatića. Gosti na konferenciji bili su i njegovi treneri Milivoj Bajić i Veljko Vetma. Bila je to i prilika da doznamo kada nove borbe očekuju mladog Solinjanina.

- Nakon kratkog odmora vratio sam se treninzima. Iz K-1 su potvrdili borbe za sljedeću godinu. Imat ću ih najmanje četiri prije završnog turnira i to vjerojatno u ožujku, svibnju, srpnju i rujnu. Točni datumi i protivnici vjerojatno će biti objavljeni sljedećeg mjeseca. U Tokiju je već krenula velika promocija – rekao nam je Plazibat.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo