Sport Ostalo

MAGIČNI KVADRAT

Bit će kreševa, europski boksački prvak stiže u Split na sparinge

MAGIČNI KVADRAT

Priča nije nova, ali se stalno iznova ponavlja, umjesto da budu "zakleti neprijatelji", dvojica najboljih hrvatskih superteškaša Splićanin Marin Mindoljević i Zagrepčanin Filip Hrgović zajedno spariraju. Član splitskog Marjana i zagrebačkog Leonarda redovno uskaču jedan drugome pred velika natjecanja. Uostalom jedino njih dvojica mogu biti na visokoj razini koja se traži i u svjetskim ringovima. Pokazali su to u WSB ligi, nebrojeno puta.

Ovaj put Hrgović dolazi u grad pod Marjanom, od četvrtka do nedjelje, na zajedničke sparinge. Pred svako veliko natjecanje se "učvršćuje znanje" dobro će doći obojici boksača. Uostalom tako je bilo pred Europsko prvenstvo, pred Svjetsko prvenstvo, Olimpijske igre... Suradnja poput neverednding story.

Dobra je stvar da se Hrgoviću približio Mindoljević i kvalitetom, uostalom i sam je Hrga u Splitu govorio "iste ni svjesni kakvog borca imate, Mindoljević je odličan, pred njim je budućnost, vidim ga kao svog nasljednika".

Bit će prilike i za medije, jedan od narednih dana bit će organiziran kao otvoreni trening i prilika da vidite kako to u ringu rade najbolje ...

 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo