Sport Ostalo

Humanitarna akcija za Sandru Paović 13. travnja

Organizatori i pokrovitelji humanitarne akcije "Sandra, ti to možeš", koja će se održati 13. travnja u Zagrebu, pokrenuli su jedinstveni humanitarni telefon za prikupljanje financijske pomoći za rehabilitaciju hrvatske olimpijke, stolnotenisačice Sandre Paović.

Telefon 060 9006 (cijena poziva s PDV-om je 6,10 kuna) je u funkciji od 1. travnja, a pozivom na spomenuti broj doniraju se sredstva za pomoć Sandri Paović.

Akcija će se održati u organizaciji Hrvatskog kluba olimpijaca, Hrvatske radio televizije, Hrvatskog stolnoteniskog saveza, uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te u suorganizaciji Zaklade hrvatskih sportaša i Sportske udruge Visoke poslovne škole Libertas.

U ponedjeljak, 13. travnja predviđeno je održavanje nekoliko događanja, koja će započeti na RŠC Jarun utrkom za Sandru, a veliko finale akcije koje će izravno prenositi kamere HTV-a bit će revijalne nogometne utakmice, stolnoteniski turnir, uz nastup eminentnih hrvatskih glazbenih imena, a bit će organiziran i tzv. call centar koji će građanima omogućiti uključivanje u akciju.

                                                                                                                      (H)

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo